Remodelare Siluetă

Terapii estetice non-invazive pentru eliminarea țesutului adipos, reducerea celulitei și tonifierea corpului. Rezultate vizibile și de durată.

Remodelare cu R-Sleek

Pentru tine. Pentru silueta ta. Tehnologia R-Sleek©

R-Sleek© este un dispozitiv de ultimă generație cu ajutorul căruia se efectuiază o nouă procedură non-invazivă pentru remodelarea siluetei.

Procedura efectuată cu dispozitivul R-Sleek© este considerată una din cele mai efeciente și sănătoase proceduri de îndepărtare a celulitei.

Terapie Inovativă

Doar la LICA STYLE

Tehnologia R-Sleek© creează efectul de termocompresie rotativă, o invovație în domeniul de terapii pentru remodelarea siluetei.

Compresia, microvibrația rotațională și efectul termic garantează reducerea volumului de celule adipoase, un adevărat ”Celulite Killer”.

Anti-celultic
        Pro sănătate

Uită de discomfort și reabilitare de la efectele negative de după procedurile agresive cu vacuum-role, și frecvențe radio.

Efectul de termocompresie rotativă a procedurii R-Sleek© este plăcut, benefic pentru sănătate. și efectiv în lupta cu toate tipurile de celulită.

Stimularea drenajului limfatic, a circulației sângelui, a metabolismului, reducerea congestiei venoase, și tonifierea mușchilor, sunt efecte de care beneficiați în urma procedurii efectuate cu R-Sleek©

Uimitor de eficient

Surprinzător de accesibil

Cu R-Sleek©, rezultatele nu se lasă aștepate prea mult, deja după prima procedură pot fi observate schimbări în forma siluetei.
Pentru un rezultat optim și de durată, se recomandă cursuri de 6-12 proceduri, în dependență de rezultatul dorit.

Pricelist:

1 Procedură 45/75 minute - 350/450 MDL

Abonament 6 proceduri/10 proceduri - 45 de min - 1900/3700  MDL

Abonament 6 proceduri/10 proceduri - 75 de min - 2500/4800 MDL

 

Hidromasajul anticelulitic cu Vacuum

Hidromasajul

Anticelulitic

cu Vacuum

este o procedură unică, acum disponibilă și în Republica Moldova, posibilă datorită tehnologiei căzii balneologice ”Evolution Aero”.

Tratează orice stadiu al celulitei și previne apariția.

 

 

Hidromasajul anticelulitic cu vacuum este o metodă revoluționară, care aplică în combinație perfectă intensitatea diferențiată și impactul termic al jetului de apă cu duza de vacuum, fiind astfel maximizate efectele benefice și înlăturate senzațiile dureroase cunoscute masajelor vacuum obișnuite. În plus, datorită inovației de aerare prin duza de masaj, pielea este saturată cu oxigen, iar eficacitatea procedurii crește.

Prin hidromasajul cu vacuum se reușește o prelucrare profundă a țesuturilor moi, stimulând astfel procesele de regenerare și eliminarea toxinelor acumulate de ani de zile.

În rezultat, se reduce volumul stratului adipos (pierdere în greutate), se restabilește circulația sângelui și drenajul limfatic, se sporește elasticitatea pielii și efectul de lifting, se înlătură aspectul “coajă de portocală”.

Masaj subacvatic clasic

O procedură cunoscută, clasică și eficientă în combaterea celulitei și pentru tonifierea mușchilor. Pentru efectuarea procedurii pacientul este scufundat în apă. Masajul se efectuiază cu ajutorul unui furtun flexibil conectat la pompă, sub presiune de 1-5 atmosfere.Durata unei ședințe este de 25-40 minute. Pentru efect maxim este recomandat un curs 10-15 proceduri. Beneficii: stimulează metabolismul, îmbunătățește circulația sangvină, previne și reduce celulita, catifelează și crește elasticitatea pielii, ajută la relaxarea organsimului în urma căruia se normalizează somnul, ajută la eliminarea retenției de apa și a toxinelor, pierdere în greutate până la 3-5 kg. 

Preț & Durată:
25 de minute - 250 MDL / Ședință 
45 de minute - 350 MDL / Ședință

 

Contactați-ne

Mai jos găsiți contactele noastre


Program:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Sâmbăta: 10:00 - 19:00

Duminică: 10:00 - 15:00

Adresă:

Str. Pietrarilor 18, Chișinău, Republica Moldova