Wellness

O serie de masaje și terapii ayurvedice pentru a reduce tensiunea nervoasă, blocajele și oboseală. Contribuie la o stare mai bună de sănătate și vitalitate

Masaje Relaxante

Masaje profilactice cu efect accentuat de relaxarea profundă, făcute de terapeuți de top într-o atmosferă de calm și de liniște.

Masaj General Clasic

Timpul: 1 oră

Un masaj al întregului corp, cu efecte de reducere a tensiunii nervoase și de oboseală, contribuie la îmbunătățirea calității somnului.

 

350 MLD / Ședință

Masaj General Clasic

Timpul: 1 oră și 30 de minute

450 MLD / Ședință

Miolifting Face Massage

Timpul: 1 oră și 30 de minute

Сel mai plăcut și savuros masaj, un adevărat masaj al plăcerii, recomandat pentru un efect de al deconectării de la lumea cotidiană pentru durata masajului. O tehnică unică, care permite transformarea în mod semnificativ a ovalului feței, chiar și a pielii cu pliuri și riduri profunde, revigorează tenul, previne apariția ridurilor, redă un aspect tânăr și odihnit.

 

500 MLD / Ședință

Masaje Terapeutice

Masaje profilactice, curative cu efect accentuat terapeutic. Terapie manuală folosită cu iscusință pentru a combate durerile și tensiunile acumulate în anumite zone a le corpului cum ar fi mușchii, coloana vertebrală,articulații și organele interne.

Masaj Terapeutic General

Timpul: 1 oră

Este un masaj al întregului corp, considerat drept o formă fundamentală de întreţinere a sănătăţii şi a vitalității organismului. Se execută prin aplicarea uleilor 100% naturale, masând ferm dar delicat țesuturile moi.

350 MLD / Ședință

Masaj Terapeutic General

Timpul: 1 oră și 30 de minute

450 MLD / Ședință

Thai Warrior Massage

Timpul: 1 oră 30 de minute

Masajul Thai Warrior este o terapie tradițională tailandeză antică. Înainte de secolul al XIII-lea, acest masaj era folosit pentru ca profilaxie și recuperare a luptărilor care se întorceau după lupte.
Terapeutul folosește mâinile, picioarele și coatele pentru a aplica presiune asupra punctelor importante de pe liniile de energetice a le mușchilor ,la fel este aplicată și o întindere metodică a aparatului locomotor. Ca efect aceasta eliberează energia blocată și valorifică potențialul flexibilitate al corpului, restabilind echilibrul și armonia.
 

500 MDL / Ședință

Masaj cu bețe de Bambus

Timpul: 1 oră

Acest masaj terapeutic thailandez este o tehnică efectuată cu tulpini de bambus de diferite lungimi și diametre pentru a asigura o prelucrare profundă a țesuturilor moi pe dealtfel care nu este posibilă prin metodele clasice de masaj manual.

Promovează circulația sângelui, percepția nervilor senzoriali și drenajul limfatic, oferă un sentiment profund de relaxare și bunăstare.

350 MLD / Ședință

Masaj cu Vacuum (ventuze)

Timpul: 40 de minute

Masajul cu ventuze se refera la o practica străveche de origine asiatică folosită pentru tratarea afecțiunilor musculare, a răcelilor, problemelor pulmonare, a diferitelor afecțiuni ale pielii, dar si pentru relaxare, îmbunătățirea imunității și multe altele. 

250 MDL / Ședință

Masaj Visceral

Timpul: 1 oră

Este o terapie manuală concentrată pe zona abdominală, un masaj al organelor interne în scopuri curative și de combatere a tulburărilor digestive, bolilor gastro-intestinale cum ar fi dischinezia biliara, hepatită, pancreatită, gastrită. Tulburări ale sistemului urinar: Pielonefrită, Cistită.

350 MLD / Ședință

Detox Masaj cu Miere de albini

Timpul: 1 oră

Acest masaj terapeutic este efectuat doar cu miere de albine naturală cu o textură fină și aromată,cu scopul de a curăți pielea, desfunda porii pielii de toxine și celule moarte.

După ce se întinde mierea pe spate, cu palmele se presează ușor pielea, apoi se dezlipesc rapid, prin aceste manevre repetate se desfundă porii pielii și astfel se extrag toxinele și celulele moarte care intră în reacție cu mierea.

350 MLD / Ședință

Ayurvedic Wellness

Dezvăluie terapia Ayurvedică, una din cele mai vechi și misterioase terapii din lume, dezvoltată acum 3000 de ani în India cu scopul de a calma mintea,trata trupu și debloca blocajele energetice.

Shirodhara (Oleație Ayurvedică)

Timpul: 1 oră

Este o terapie Ayurvedică realizată în scopul obținerii unei calmări totale a sistemului nervos, utilizînd o instalație specializată aryuvedică într-o atmosferă acompaniată de un fon de muzical calm și relaxant.

Pacientul este întins cu fața în sus și pe zona frunții este aplicat prin intermediul recipientului suspendat un jet continuu de ulei călduț procesat cu plante medicinale ayurvedice, timp de aproximativ 45 de minute.

 

450 MLD / Ședință

Sauna Ayurvedică (Fito butoi)

Timpul: 1 oră

- este o saună pentru o singură persoană, confecționată din cedru sibirian (copac farmacist) și dotată cu generator de abur specializat, unde se introduc uleiuri esențiale și macerat de plante.

- Combinația de abur saturat cu plante medicinale are un efect benefic, tonic și detoxifiant.

Beneficii: înlătură stresul, te deconectează de la cotidian, profiți de odihnă și somn liniștit;ajută filtrele organismului (rinichii și ficatul) să elimine toxinele acumulate prin respirație, alimentație și apă;– catifelează pielea,combate celulita.

 

 

160 MLD / Ședință

Sauna Ayurvedică & Masaj General

Timpul: 1 oră

Una din cele mai plăcute și recomandate proceduri.

O combinație perfectă de proceduri wellness clasice și ayurvedice, efectuate în scopuri profilactice pentru detoxifierea  și relaxarea totală a organismului. 

 

450 MLD / Ședință

Contactați-ne

Mai jos găsiți contactele noastre


Program:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Sâmbăta: 10:00 - 19:00

Duminică: 10:00 - 15:00

Adresă:

Str. Pietrarilor 18, Chișinău, Republica Moldova