Hatha Yoga

Posturi fizice (asane), tehnici de respirație (pranayama) și conștientizare, special concepute pentru a calma și alinia corpul și mintea.

Hatha Yoga

Este o formă de yoga în care se studiază și se practică menținerea unor diverse posturi specififce ale corpului (Asane), în combinație cu tehbnici de respirație avansate (Pranayama) cu scopul de a uniformiza, restabili și menține echilibrul dintre minte, trup și suflet.

Beneficiile Hatha Yoga

Hatha youga întărește mușchii esențiali corpului uman și îi face mai flexibil, datorită asanelor.

O practică regulată Yoga îmbunătățește calitateaa somnului, reduce stresul și anxietatea, mulțumită tehnicilor de respirație Pranayama studiate și aplicate în timpul meditațiilor.

Stimulează și aduce la normalitate funcționarea proceselor esențiale din organismul uman cum a sistemul nervos imunitar, metabolismul, circulația sângelui, și a multor alte procese naturale organismului pentru o viață calitativă.

Recomandări

  • Chiar dacă Lica Style pune la dispoziție covorașe yoga pentru fiecare, noi oricum recomandăm să aduceți un prosop sau așternut pentru a acoperi covorașele yoga pentru propria siguranță și igienă.
  • Se recomandă de practicat yoga în haine de tip sport, sau haine care sunt flexibile pentru a facilita exersarea și practicarea asanelor yoga.
  • Se recomandă de venit cu 10-15 minute înainte ca să înceapă ședința, pentru a avea timp să vă pregătiți toate cele necesare pentru ședință, cum ar fi: să vă schimbați în hainele de yoga, să identificați locul și covorașul yoga potrivit pentru dumneavoastră în studio-ul yoga.

Contactați-ne

Vă rugăm să completați formularul din partea dreaptă sau să utilizați informațiile de contact de mai jos.


Program:

Luni - Vineri: 11:00 - 20:00

Sâmbăta: 10:00 - 19:00

Duminică: 10:00 - 15:00

Adresă:

Str. Pietrarilor 18, Chișinău, Republica Moldova